*Kisah seperti yang diceritakan melalui ‘inbox’ kepada admin.

14171800_1295628853794622_1914945253_n
14159835_1295628943794613_1747443706_n

Saya mula menggunakan Losyen Inspire ni awal bulan 3 ketika tu sewaktu saya baru pulang dari mengerjakan ibadah umrah..Losyen Inspire ni diperkenalkan oleh seorang rakan kerja, saya beli 1 then bila saya guna saya rasa sangat selesa..lama² masalah saya mula berkurangan antaranya masalah migrain lenguh² badan dan kaki..bila apply dekat perut pun saya rasa lama² perut saya makin mengecil, perasannya bila pakai kain atau seluar bahagian pinggang jadi longgar..

Sambil² saya guna saya kenalkan losyen ni kat group diet saya, kami memang jaga makan kawal segala pengambilan terutamanya makanan yang tinggi karbohidrat penyebab kegemukan seumpama gula, makanan berkanji dan gandum.
Kawan² suka dengar feedback saya pasal losyen ni dan terus mintak saya belikan…dan saya pun keluarkan sedikit modal untuk order Losyen Inspire dengan hanya permulaan 1 dozen. Lama-kelamaan permintaan semakin tinggi, pernah saya jual hampir 500 tiub dalam masa sebulan sahaja.

Kawan² bagi feedback yang positif pasal losyen ni..sekarang mereka mesti repeat order..tak lengkap kehidupan seharian tanpa losyen inspire katanya..

Alhamdulilah saya syukur dapat turunkan berat badan dan dapatkan bentuk badan idaman saya dengan Losyen Inspire ni,
dari saya pakai saiz 58 sekarang dah pakai saiz 46.

Lagi 1 dengan menjadi agen losyen inspire ni, mampu mengubah kehidupan harian saya..selama ni saya tiada side income biasalah makan gaji sekarang x cukup tuk menampung kan…

Saya syukur sangat masa dekat Mekah saya doa banyak² semoga Allah S.W.T bukakan pintu rezeki saya..Alhamdulilah Losyen Inspire lah salah satu punca rezeki saya sekarang…Aamiin

Lihat Lagi Testimoni

14171885_1295629237127917_959850931_n
14137701_1296329853724522_1113277175_n

Lihat Lagi Testimoni

Shares