inspire-title
Losyen Inspire
Losyen Inspire adalah losyen Pelangsingan Badan dan Pelbagai Guna yang diasaskan dari bahan-bahan terpilih yang selamat (tanpa Paraben) dan menggunakan asas wangian berdasarkan wangian yang diinspirasikan dari minyak wangi jenama-jenama terkenal antarabangsa.

Sifat losyen ini yang mudah menyerap ke dalam kulit dan tidak berminyak sangat elok disapukan sekerap mungkin atau apabila diperlukan pada tempat yang bermasalah dan pada masa yang sama anda berbau sangat wangi seperti menggunakan minyak wangi yang berjenama mewah sehingga tiada siapa yang perasan anda sedang menggunakan produk pelangsingan untuk menyingkirkan lemak-lemak degil atau sedang merawat pelbagai masalah di bahagian badan.

Losyen Inspire juga sangat berkesan untuk menghilangkan masalah dagu berlapis dan mengecilkan lengan yang besar. Disamping juga mengurangkan perut yang buncit serta melegakan ketidakselesaan sendi dan otot. Hanya sedikit sapuan ketika ke tempat kerja, majlis-majlis keraian atau pun ketika hendak bersenam ianya mampu bertindak secara optimum dan sangat berkesan tanpa ada rasa melekit. Sapuan losyen ini menyerap pantas ke dalam liang-liang roma kulit untuk bertindak membakar dan menyingkirkan lemak-lemak atau merawat masalah yang ada.

Harga : SM RM25.00 / SS RM29.00
Kandungan : 65ML
Kelulusan : Berdaftar Dengan KKM Dan Disahkan Halal Oleh Pihak Jakim

Fungsi
Ciri-Ciri

6 Wangian Esklusif Untuk Wanita

Losyen Inspire Gucci Flora
Losyen Inspire Lady Million
Losyen Inspire Midnight Fantasy
Losyen Inspire Lancome
Losyen Inspire Jadore
Losyen Inspire Victoria's Secret

3 Wangian Esklusif Untuk Lelaki

Losyen Inspire Desire Blue
Losyen Inspire One Million Man
Losyen Inspire Eternity


icon losyen

Shares